В момента общински болници са на масата за продажба и

...
В момента общински болници са на масата за продажба и
Коментари Харесай

Нинова: В момента общински болници са на масата за продажба и ще приключат докато ревизията свърши

В момента общински лечебни заведения са на масата за продажба и ще приключат до момента в който проверката завърши. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата по основаване на Временна комисия за проверката.
Лидерът на Българска социалистическа партия направи предложение за мораториум за решенията на настоящия Министерски съвет в оставка за избрани покупко-продажби и разходи. Корнелия Нинова уточни, че в случай че това не бъде признато, ще го внесат в деловодството на Народното събрание като настрана проекторешение.
 Нинова дава обещание: Нито една общинска болница няма да бъде закрита, в случай че управляваме Нинова дава обещание: Нито една общинска болница няма да бъде закрита, в случай че управляваме
" Нито една общинска болница няма да бъде закрита или продадена при ръководство на Българска социалистическа партия. Общинските лечебни заведения са гръбнакът на опазване на здравето...
Тя попита.
Според нея упованията и обещанията са доста огромни, да не остане най-после разочарованието и от това болшинство, от новите партии и от Българска социалистическа партия .
" Имайте поради, че това е доста и сериозна работа. Може би превръщането на тази Временна комисия в непрекъсната е положително решение ", сподели Нинова, представена от Фокус.
" Както към този момент чухте,.
Тя се показва в следното да напомня Ние поискахме одит на " Монтажи " и " Автомагистрали ". Разполагаме за стопанисването на ръководството на язовирите. Многократно се занимавахме с енергийната успеваемост ", сподели още Нинова.
 Николай Марков: Парламентарна комисия за следствие не значи нищо Николай Марков: Парламентарна комисия за следствие не значи нищо
" Уведомяват ни, че започвала същинската демократизация на България и очевидно чакат да си прехапем езика от учудване. Цели 30 години с...
Преди нея от трибуната се изрече едно от младите лица от групата на социалистите Явор Божанков.
Няма да ни стигне едно потомство да изправим издигнатото от Борисов, нито един мандат да ревизираме злоупотребите на държавното управление, съобщи той.
" Това не прави задачата ни по-малко значима. Нейните цели са верни. Несъмнено нашите гласоподаватели чакат това от нас. Обществените упования от тази комисия ще бъдат големи.
Трябва да си даваме сметка, че тази комисия ще проверява извънредно огромен размер от информация. В този миг еуфорията не е добър консултант. Има риск в устрема си да проверяваме всичко, да не проверяваме най-после нищо ", сподели още Божанков.

 Денят Х: Ще реши ли Народното събрание да проверява третото ръководство на Бойко Борисов? Денят Х: Ще реши ли Народното събрание да проверява третото ръководство на Бойко Борисов?
Парламентът се събира през днешния ден на второто си пленарно съвещание. Депутатите още веднъж ще работят в остарялата постройка на Народното събрание, позн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР