В момента ние медиите и обществото нямаме изисквания към онези,

...
В момента ние медиите и обществото нямаме изисквания към онези,
Коментари Харесай

Веселин Дремджиев пред Дарик: Дневният новинарски ред на обществото е сбъркан заради темите, на които робуват медиите у нас

В момента ние медиите и обществото нямаме условия към тези, които сме избрали да вършат значимите неща. Това разяснява в предаването „ Стълбището “ на Дарик журналистът и водещ на предаването „ Денят “ по TV1 Веселин Дремджиев.

„ Говорим ли за абортите, водата, пластмасите, хазарта, телекомите, таксите на банките, които непрекъснато се усилват. Ок, няма да се прави конституционната промяна, само че обясняваме ли какъв е смисълът на това, обясняваме ли по какъв начин конституционната промяна е обвързвана с убийството на нотариуса? Че е завладяна цялата правосъдна система, в това число с ДАНС и не знам какъв брой още служби? “.

Според Дремджиев дневният новинарски ред на обществото е сгрешен, минимум поради тематиките, на които робува публицистиката. " Хазартът дава издръжката на нюзрума на огромните медии. Има доста съществени проблеми в публицистиката, които са отвън нас ".

Това, което става в Народното събрание, е следено отговаряне на журналистически въпроси. Отговорът на неуместните въпроси към " Чаталджа ", " Боташ ", " Бистришките тигри " и така нататък е тест както за публицистите, по този начин и за политиците сега, разяснява още Веселин Дремджиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР