В момента не можем да вярваме на нито една снимка,

...
В момента не можем да вярваме на нито една снимка,
Коментари Харесай

IT специалист: В момента не можем да вярваме на нито една снимка, глас или видео в интернет

В момента не можем да имаме вяра на нито една фотография, на глас или видео в интернет. За това предупреди в изявление за Българска национална телевизия Доброслав Димитров, ръководител на БАСКОМ и БРАИТ.

На въпрос какъв брой е рисков изкуственият разсъдък, той отговори: " Точно толкоз, колкото всяка една телефонна машинация, финансова пирамида и така нататък Тези дни прочетох: " Изкуствен разсъдък се възползва или злоупотреби със фотоси на млади девойки, които в никакъв случай не са се снимали по този метод ". Не е изкуственият разсъдък. Човек е злоупотребил. Това не е механически, а юридически проблем. Трябва да се сезират органите на реда. Възпозлващите се ще търпят отговорност. Хора, не сте анонимни в мрежата ", добави той. 

" За страдание, единственият метод, по който да се защитим, е да станем доста по-готови, че все по-често ще се сблъскваме с този проблем. Трябва да се подготвим за това, което следва. Очаквах първото такова видео да се появи с някой политик, а не да е с публицист ", сподели Димитров във връзка изцяло подправено видео с водеща на Българска национална телевизия, което циркулира из мрежата. 

" Инстуктирал съм майка ми, в случай че прочете нещо с " ШОК ", " БОМБА ", " УЖАС ", да ревизира дали Българска национална телевизия са го отразили. Трябва да се доверяваме на достоверното наличие на обичайните медии ", разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР