В момента не ме притесняват руините, защото семейството ми е

...
В момента не ме притесняват руините, защото семейството ми е
Коментари Харесай

Червеи и плъхове по дворовете на къщите блъснати от ТИР с яйца

В момента не ме тормозят руините, тъй като фамилията ми е живо и крепко. Това, което сега заплашва цялото село е рисковият биологичен боклук. Това съобщи пред Нова телевизия притежателят на една от разрушените къщи в Златна Панега, в която ТИР с яйца се блъсна.

Припомняме, че единствено преди седмица тежкотоварен камион се вряза в къща и в прилежащата й постройка, в която се обитава завод за произвеждане на дюшеци.

" Яйцата са рискови, те са се трансформирали в каша и сега не е допустимо да се изчистят ", описа още мъжът. Мъжът описа, че миризмата на разпилените яйца притегля червеите и плъховете, които са на всички места по разрушените здания, като червеите бяха забележими и за камерите.

" В същия ден на птп-то беше измит пътя. На 9 май Агенция по Безопасност на Храните направиха стерилизация на двете пострадали здания. Проблемът е, че това е частна благосъстоятелност, на която притежателите би трябвало да напишат документално питане към община Ябланица за разчистване ", това съобщи кметът на Златна Панега Галин Георгиев.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР