В момента не е време за политика напук и на

...
В момента не е време за политика напук и на
Коментари Харесай

Борислав Ангелов: Не е време за политика напук и на инат, консултациите при президента са тупане на топката

В момента не е време за политика на инат и напук, консултациите при президента са туптене на топката. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ политологът Борислав Ангелов.

" Към днешна дата не виждам излаз на рецесията към това дали ще имаме постоянно държавно управление, откакто имаме обединения, които водят политика на борба и опълчване, вместо на разговор. Наченки имаше, когато Корнелия Нинова даде късмет да има парламент. Тя избави парламентаризма, когато реши да поддържа Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание. То не е малко. Беше направено едно подаване на ръка и то се регистрира от доста сътрудници анализатори и политици. Така се прави, въпреки всичко в Народното събрание би трябвало да има разговор “, уверен е той.

В консултациите при президента Борислав Ангелов вижда бавене и туптене на топката. Според него по този метод няма по какъв начин да се роди коалиция. " Това може да се случи, единствено в случай че се съберат и приказват дружно. Мястото това да се случи е Народното събрание “, уверен е той.

" Дневният ред не е дали да изпращаме оръжия на Украйна, хората се интересуват по какъв начин ще изкарат зимата “, разяснява политологът работата на депутатите в последните дни.

Ангелов е на мнение, че би трябвало да има нов бюджет, остарелият няма по какъв начин да посрещне разноските за идната година.

Според него гласуването единствено с машина е дискриминационно. Единствено във Венецуела се провежда само машинно гласоподаване, означи той.

В края на диалога Борислав Ангелов заключи, че не е оптимист за живота на Народното събрание, само че изрази вяра депутатите въпреки всичко да решат значимите да българите въпроси.

Габриела ГАНЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР