В момента националите заемат трето място във временното класиране с

...
В момента националите заемат трето място във временното класиране с
Коментари Харесай

Росен Барчовски определи групата за мача с Литва

В момента националите заемат трето място във краткотрайното класиране с баланс от 1 победи и 3 загуби, какъвто е и този на четвъртия Чехия. Както е известно, към идващия стадий на квалификациите се класират първите три отбора, до момента в който четвъртият отпада. Литовците са отпред с съвършен актив от 4-0, до момента в който на втора позиция е Босна и Херцеговина с 2-2. Именно босненците гостуват на Чехия от 21:00 часа.
 България ще се опита да шокира Литва в завръщането на Везенков България ще се опита да шокира Литва в завръщането на Везенков
Селекционерът Росен Барчовски дефинира групата от 12 играчи за дуела с Литва, като отвън нея остана Иван Алипиев. Избраните състезатели са: Димитър Димитров (Балкан), Александър Везенков (Олимпиакос), Андрей Иванов (Черноморец), Емил Стоилов (Естудиантес), Йордан Минчев (Левски), Константин Костадинов (Палмер), Александър Янев (Берое), Чавдар Костов (Левски), Станимир Маринов (Балкан), Деян Карамфилов (Рилски спортист), Дий Бост (Галатасарай) и Павлин Иванов (Рилски спортист).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР