В момента на Витоша не работи нито един лифт, потвърди

...
В момента на Витоша не работи нито един лифт, потвърди
Коментари Харесай

Поскъпва нощното каране на Витоша, подготовката на съоръженията - по график

В момента на Витоша не работи нито един въжен превоз, удостовери пред Радио София Радослав Пеев от " Витоша ски ". Текущите поправки обаче се правят по график, с цел да може всички уреди в употреба да бъдат пуснати при започване на сезона. Очаква се откакто премине идната топла вълна, да стартира изкуственото заснежаване на писта " Витошко лале ". При трайно захлаждане ски сезонът може да стартира в средата на декември или за коледните празници.

И тази година се чака да работят същите уреди, които работеха и през последните години - влековете на пистите " Лале " 1 и 2, влек " Черни връх ", " Помагалски " и от другата страна - на " Ветровала " - огромният влек и бейби влека. Познати остават главните проблеми на Витоша - остарялата апаратура, дребното на брой оръдия за техническо заснежаване и др. 

Тази година ще има смяна в цените на някои карти за потребление на лифтовете и влековете на Витоша и те към този момент са обновени на уеб страницата на " Витоша ски ", добави Пеев. Картата за нощно каране става 26 лв., при досегашна цена 22 лв., нараства и полудневната карта. Целодневната карта остава на цена 35 лв., сезонните карти резервират цените си. За първи път ще бъдат пуснати в продажба и фамилни сезонни карти с начално цена от 1200 лв. за двама възрастни с едно дете, а 1800 лв. ще бъде фамилната карта за двама възрастни и две деца.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР