В момента на пазара присъстват няколко портативни игрови конзоли, които

...
В момента на пазара присъстват няколко портативни игрови конзоли, които
Коментари Харесай

Скоро ще се появи най-прекият конкурент на Steam Deck – предстоящата конзола Ayaneo Next Lite ще работи на SteamOS

В момента на пазара участват няколко портативни игрови конзоли, които се конкурират със Steam Desk, само че всички те работят с Windows, до момента в който конзолата на Valve разчита на SteamOS. Това е на път да се промени, защото конзолата Ayaneo Next Lite, която употребява SteamOS като своя софтуерна платформа, следва да дебютира.

За страдание малко се знае за характерностите на новия артикул и неговата цена. В блога на Ayaneo се споделя, че Next Lite включва 7-инчов 800p екран, 47Wh батерия и джойстици със датчика Хола. Компанията също по този начин твърди, че конзолата ще се предлага в „ ярки цветове “, в това число и зелено от морска пяна.

В момента не е известно кой процесор стои в хардуерната основа на Next Lite, тъй че е невероятно да се оцени запасът от продуктивност на устройството. Ако Next Lite е по-евтин от останалите портативни конзоли, тогава неуточнената цена на новия артикул може да е пропуск от страна на разработчика. Next Lite евентуално ще се конкурира във връзка с цената със Steam Deck, която стартира от $349. Към момента, на пазара се предлага игровата подпора Ayaneo Next, която коства 1315 $.

Производителят разгласи, че предварителните поръчки на Next Lite ще стартират от 12 януари на формалния уебсайт на Ayaneo. Вероятно до тогава ще се знае и повече по отношение на характерностите на новия артикул и неговите игрови благоприятни условия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР