В момента моята цел е да спечеля титлата с ЦСКА.

...
В момента моята цел е да спечеля титлата с ЦСКА.
Коментари Харесай

Дякенс Назон: Искам да стана голмайстор, но голямата ми цел е титлата с ЦСКА

" В момента моята цел е да печеля купата с ЦСКА. Разбира се, като нападател желая да не преставам да въвеждам и да стана голмайстор на шампионата. Но съм фокусиран върху по-големия трофей ", разкри нападателят на " алените " Дюкенс Назон, който бе награден за състезател №1 на 30-ия кръг в efbet Лига, когато означи хеттрик за успеха с 5:1 над Ботев Враца.


" Щастлив съм да печеля тази премия още веднъж, за повторно през сезона. И нека я получа и още един или два пъти в плейофите. Благодаря на всички и най-много на своята брачна половинка и нашето дете, които сигурно са най-големите ми почитатели ", разгласи той първоначално..

" Феновете ни липсваха много против Ботев Враца, тъй като ние се нуждаем от тях. Те са доста сериозен фактор, подвигат сериозен звук, основават терзание в съперника. Ние се борихме за тях и се веселя, че победихме безапелационно ", продължи нападателят.

" Ние постоянно сме съсредоточени без значение дали играем у дома или на открито. Успяваме да балансираме нещата и не съм си правил сметка какъв брой печелим като домакини или посетители. Трябва да се абстрахираме от тези фактори и постоянно да побеждаваме. Остават ни 5 мача и би трябвало да спечелим всеки от тях. Не считам, че тимът става подвластен от мен. Като нападател моята цел е да приключвам офанзивите и се веселя, че съумявам да го върша. Това се чака от мен. Аз съм просто част от пъзела ", сподели още Назцон.

" Лесно е да кажем, че сме втори поради загубата против Лудогорец. Но ние не победихме и в други мачове преди този момент, когато също заслужавахме трите точки. Това не ни въздейства. Имаме 5 финала до края и един от тях е тъкмо против Лудогорец. Ако ги надиграем в плейофите ще заличим техните победи от постоянния сезон ", счита хаитянинът.

" Не сме радостни от решението на БФС. Няма по какъв начин да е добре за нас, че ще домакинстваме на Черно море на непознат стадион. Но сме длъжни да спечелим, макар събитията. В последния мач те ни отстраниха за купата, само че в края на срещата бе доста, доста тежко за тях и имаха шанс, че не ги изравнихме. Вече ги победихме два пъти за шампионата и ще търсим нови три точки, няма да търсим реванш ", приключи Назон. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР