В момента много хора се упражняват на гърба на Бенчо

...
В момента много хора се упражняват на гърба на Бенчо
Коментари Харесай

Адвокатът на Бенчо Бенчев: Много хора се упражняват на гърба му

" В момента доста хора се упражняват на гърба на Бенчо Бенчев, очевидно е нужен на някого. Това сподели юристът му Иво Найденов.
Според Найденов Желязков помолил Бенчев да пътува с него до Турция. Общинският консултант се съгласил, като по това време Желязков не е бил търсен от управляващите.
" Познават се персонално, само че не са били в близки връзки ", разяснява Найденов.
" Служителите в „ Аркус” несъмнено са повече от 200 или 300 души, това не значи, че Бенчев има общ бизнес с тях ", безапелационен е Найденов.
Според прокуратурата в дома на Бенчев е открит бележник с „ черно счетоводство”, където били записани сумите, които би трябвало да бъдат дадени на Митьо Очите. „ Няма такова нещо – не са ни дали такива книжки”, сподели Найденов.
" Ако Бенчо Бенчев не беше там в този хотел, а беше Иван Петров, който никой не познава, вниманието нямаше да е такова ", счита юристът.
" Явно е нужен на някого. Даже някои политици обявиха в студиата, че не се познават с него, което е тъжно ", сподели Найденов.
Според него прокуратурата се употребява за тези офанзиви против Бенчев и единственият заслужен акт е това следствие да бъде прекъснато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР