В момента много хора се намират в несигурно финансово положение,

...
В момента много хора се намират в несигурно финансово положение,
Коментари Харесай

Програми за затруднения с кредитни карти: Какво трябва да знаете за тази опция за облекчаване на дългове

В момента доста хора се намират в нестабилно финансово състояние, защото се борят да поддържат задължения по кредитната си карта с високи лихви. И огромна част от това финансово напрежение е породено от непрекъснатата инфлация и нарасналите лихвени проценти, предопределени да я смекчат.

Въпреки че процентът на инфлация е доста по-нисък сега, в сравнение с беше в своя пик, последният отчет за инфлацията демонстрира, че цените са се нараснали още веднъж през март 2024 година, достигайки 3,5% — малко повече от 3,2% през предходния месец. И заради продължаващите проблеми с инфлацията, Федералният запас поддържа лихвените проценти на 23-годишен връх, което води до повишение на лихвите и прави все по-трудно за хората да ръководят задълженията си.

На този декор, стратегиите за усложнения с кредитни карти се трансфораха във все по-голям избавителен пояс за тези, изправени пред краткотрайни, само че обилни финансови усложнения. Тези стратегии са основани, с цел да оказват помощ на притежателите на карти да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР