В момента Мадона е на планираното си турне до края

...
В момента Мадона е на планираното си турне до края
Коментари Харесай

Първите думи на Мадона след събуждането от комата

В момента Мадона е на плануваното си турне до края на април, когато ще го приключи с пет концерта в Мексико Сити. Певицата започва дълго чаканата си обиколка предишния октомври в Лондон, където от сцената показа за стряскащото прекарване, което я бе принудило да отсрочи датите.
 Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)
Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Инцидентът, който сполетя певицатa

" Не мислех, че ще съумея. Нито моите лекари. Но се разсъниха с всичките си деца, седнали към мен. Ангелите ме защитаваха и децата ми бяха там. Децата ми ме избавят всякога ", сподели тогава за хоспитализацията си предишното лято поради сериозна бактериална зараза.

Сега, месеци по-късно, певицата е все по този начин признателна, че се е възстановила здравословно.

На последния си концерт от Celebration World Tour в Лос Анджелис тя е решила да показа с почитателите си още детайлности към неприятното прекарване, написа People.

" Това шоу всяка вечер в действителност не е толкоз тежко за мен физически. Трудно ми е прочувствено, тъй като в действителност ви описвам историята на живота си. Падала съм от доста коне и съм си чупила доста кости... само че нищо не може да ме спре ", стартира.

По-нататък тя назовава прекарването си от предишното лято " преживяване покрай гибелта " и даже разкрива, че си спомня първата дума, която е изрекла, откакто се е събудила от четиридневна изкуствена кома.

" Почти съм сигурна, че Бог ми сподели: " Искаш ли да дойдеш? Искаш ли да дойдеш с мен? Не ", му е дала отговор певицата.

От сцената тя е разказала и за диалог с дългогодишния си управител Гай Осери, до момента в който е била още в болничното заведение. Той я е попитал по кое време счита да се върне на турне, при което Мадона му е отвърнала, че си дава най-вече " два проклети месеца ".

От думите ѝ по време на концерта излиза наяве също, че в действителност не е имала самообладание да пее още веднъж пред аудитория допустимо най-скоро и през ден се е обаждала на лекаря си да го пита по кое време ще възвърне силата си.

споделя още, че това " ужасно тестване " я е предиздвикало да понижи темпото. " Странно нещо е най-сетне да не усещам, че управлявам нещата и това беше моят урок: да се отпусна ", добавя тя.

В последна сметка обаче точно най-близките ѝ са тези, които са ѝ дали сили да се върне на сцената.
 Снимката на Мадона, която споделя повече от 1000 думи
Снимката на Мадона, която споделя повече от 1000 думи

Какво показа с почитателите си певицата

" Децата ми са това, което в действителност ми оказа помощ да се оправя, тъй като работиха толкоз доста. Не желаех да ги отчайвам, тъй че просто дефинирах дата. И тази дата стана действителност ", споделя Мадона за шестте си деца, които също вземат участие в концертите от турнето ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР