В момента кабинет на малцинството е най-малко лошият вариант за

...
В момента кабинет на малцинството е най-малко лошият вариант за
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Връщането на хартиената бюлетина означава ръчно броене на протоколите в секциите, там са най-големите измами

В момента кабинет на малцинството е минимум неприятният вид за България. Хартиената коалиция желае да върне хартиената бюлетина, съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България " в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му не става въпрос за тематична коалиция.

" Връщането на хартиената бюлетина значи ръчно преброяване на протоколите в секциите, там са най-големите измами. Може би става въпрос за едни 200 000 гласа от горната страна, които са задоволителни след едни последващи избори тъкмо тази коалиция да си подсигурява едно устойчиво ръководство. Това не е добре за страната ", добави Ивайло Мирчев.

Според него сега няма добър вид за развиването на страната.

" Предлагаме държавно управление на малцинството и дружно с него 10, 20 или 30 целта, толкоз за колкото се разберем. Можем да стартираме с еврозоната, превъоръжаването на българската войска, приемането на бюджета ", добави Мирчев.

Той разясни, че сега се водят договаряния сред " Демократична България " и " Продължаваме Промяната " за тези неща. След това останалите политически сили могат да решат да ни поддържат, което не значи, че ние влизаме в коалиция с тях, посочи Ивайло Мирчев и акцентира, че страната ни би трябвало да поеме надзор върху " Лукойл ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР