В момента имаме силно работеща законодателна власт. В енергетиката, правосъдната

...
В момента имаме силно работеща законодателна власт. В енергетиката, правосъдната
Коментари Харесай

Борисов: Много са готини министрите, ама нищо не вършат

В момента имаме мощно работеща законодателна власт. В енергетиката, правосъдната промяна, по тематиката с Украйна минаха доста закони. Много министри обаче не работят, нищо не се е случило в цели браншове.


Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Борисов спортът е една от сферите, в които нищо не е свършено. „ Къде са салоните, зали, площадки, финансиране на федерации? Така мога да изброя още седем-осем министерства. Нищо не се е случило в цели браншове “, сподели водачът на ГЕРБ, откакто препита представителите на медиите дали знаят имена на министри от кабинета.

„ Март месец има ротация, като се направи оценката с ПП-ДБ, в случай че има по-добър вид, ще отидем на него. Първо ще бъде направена оценка на министрите, всеки ще се пази, ще споделя какво е почнал и в случай че е добре ще вървим с него ”, разясни водачът на ГЕРБ.

Относно възможния избор на съмнение Борисов съобщи, че ще поддържат кабинета в зала и ГЕРБ няма да смъкват държавното управление.

„ Разбира се, че ще подкрепим държавното управление в зала, само че не мога да си заривам главата в пясъка. План-графикът ще го осъществим. Ако работим добре, може да изкараме цялостен мандат “, разяснява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи и че ще оцени финансовият министър Асен Василев по направения бюджет от него за 2024 година

Бюджетът ще го гледаме след изборите, заяви още Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР