В момента имаме една чернова, по която се обсъждат конкретни

...
В момента имаме една чернова, по която се обсъждат конкретни
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Служебните кабинети предизвикаха ревност у политиците

В момента имаме една чернова, по която се разискват съответни оферти, може би при започване на идната седмица ще има импортиран план. Целта на конституционните промени е да се усъвършенства действието на правосъдната власт. Разбира се, бяха включени и други тематики, които за жалост провокираха повече страсти, в сравнение с юридически диалози.

Това съобщи в ефира на Nova News преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова.

Тя подсети, че проблемите в правосъдната част на Конституцията не са от последните няколко години, а още от самото приемане на главния закон през 1991 година Според нея точно това е най-слабата част от конституционната уредба.

За желанието на депутатите да отстранен служебните кабинети доцент Киселова изясни, че тяхната функционалност е с цел да може президентът да тушира напрежението, когато постоянното държавно управление е паднало.

Спадането на напрежението има за цел при избори политиците да се концентрират върху предизборната акция, а не да останат в ръководството. За страдание в последните две години преобладаваха служебните държавни управления и това провокира ревнивост у политиците, че не ръководят те, счита Наталия Киселова.

По думите ѝ държавно управление, което е изгубило избор на доверие, не е вярно да остане на власт.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР