В момента имам само една възможност - да остана в

...
В момента имам само една възможност - да остана в
Коментари Харесай

Мбапе: В момента имам само една възможност - да остана

„ В момента имам единствено една опция - да остана в ПСЖ. “

Това съобщи френският национал Килиан Мбапе, откакто бе помолен да разяснява бъдещето си.

Както стана известно, нападателят е уведомил с писмо управлението на „ парижани “, че няма да удължи своя контракт, който изтича след година.

Това значи, че той ще може да напусне като свободен сътрудник и самичък да избере клуба, в който желае да играе след края на новия сезон, а любимец за подписа му е Реал (Мадрид).

Мбапе беше покрай прекосяване на „ Бернабеу “ и преди да възобнови своя контракт с ПСЖ, само че тогава реши да остане в Лига 1.

„ Планирам да стартира сезона с ПСЖ “, съобщи 24-годишният Мбапе, след което уточни, че необятната публика няма цялостната информация и френският президент Еманюел Макрон няма да дефинира бъдещето му.

„ Не знаех, че едно писмо може да убие някого. Това е просто едно писмо. Не ме интересуват реакциите. Свикнал съм с това още от напълно дребен. Първата ми грижа е утрешният мач. Това, което се случва надалеч от вкъщи, е второстепенно. Това, което има значение за мен, е да покажа на следващия ден, че съм страховит състезател. Шумът извън няма да ме накара да избягам от моята отговорност. Няма какво да изяснявам за решението си. Хората могат да приказват и аз знам за какво върша това, което върша, и за какво споделям това, което споделям. Хората не разполагат с цялата информация. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР