В момента Гърция е една от най-бързо и динамично развиващите

...
В момента Гърция е една от най-бързо и динамично развиващите
Коментари Харесай

Отново ни дадоха Гърция за пример

В момента Гърция е една от най-бързо и динамично разрастващите се стопански системи в Европейския съюз с напредък, плануван за идната година от 2,4-2,5%, което е един от високите растежи в Еврозоната. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " икономистът доктор Юлиан Войнов.

По думите му Гърция от дълго време не е постигала сходни растежи, само че повода съгласно него е, че точно там са съсредоточени доста задгранични вложения.

" Гърция се трансформира в един цифров хъб с вложения на “Майкрософт ", на Apple, на огромните цифрови компании. Същевременно виждаме и огромните вложения, които се вършат там във връзка с силата, градежът на терминали за полутечен газ, тръбопроводи и така нататък Така че Гърция сега се развива извънредно динамично, което въпреки това е добре за нас, защото бидейки комшия на Гърция, ние сме част от този целия  процес ", означи Войнов и добави, че при всички случаи ние би трябвало да наблегнем доста повече на проблемите, които имаме, тъй като в инфраструктурите и главните системи, които са основополагащи за развиването на стопанската система, в случай че те не работят, доста мъчно се реализира някакъв сериозен стопански напредък и прогрес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР