В момента единствено ЧВК Вагнер“ е в състояние да спре

...
В момента единствено ЧВК Вагнер“ е в състояние да спре
Коментари Харесай

Пригожин: Само аз мога да спра украинското контранастъпление. Трябват ми 200 хиляди войници

В момента само ЧВК „ Вагнер “ е в положение да спре украинското контранастъпление. Трябват ми 200 000 бойци и поемам цялата отговорност.

Това съобщи притежателят на частната наемническа компания Евгений Пригожин в канала си в Telegram „ Кепка Пригожина “. „ ЧВК „ Вагнер “ през днешния ден е единствената пълноценна армейска конструкция - със самолети, хеликоптери, танкове, артилерия и всичко останало, което е належащо, с цел да се направи нещо. Казах, че ми трябват 200 хиляди души.

По-малко от 200 хиляди на фронтовата линия Луганск-Донецк няма да се оправят. Ние сме подготвени да поемем цялата отговорност “, сподели Пригожин и добави, че единственият проблем е обезпечаването на войските с оръжие и муниции, съобщи Актуално.

Той добави, че е належащо да се работи незабавно, защото Въоръжените сили на Украйна „ към този момент са пробили линията на защита “.

„ При Бахмут на три места, в Торецк има огромно скупчване и още утре-вдругиден може да отрежат Курдюмовка и Озаряновка. Белгородска област (в Русия) се пука по шевовете. В Запорожие загубихме най-сериозното населено място. Сега ще ударят на север и на юг в посока Донецк и няма да имаме време. Авиацията няма да ни избави “, акцентира Пригожин. 

Той още веднъж разкритикува съветското военно министерство като съобщи, че съветското командване не осъзнава сериозността на обстановката и не може да я поправя.

" Няма ръководство, няма обмисляне, няма подготовка, няма взаимно почитание. Вместо това имаме истерици на върха. "

Пригожин съобщи, че е предупреждавал за това още от март 2022 година. И дефинира протичащото се, да вземем за пример, в Запорожкото направление като „ злополука “ за съветските сили. „ Сега ще понесем съществени загуби, безусловно съм сигурен в това. Със сигурност ще загубим част от териториите “, уверен е Готвача на Путин.


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР