В момента е страхотно време за спестителите да спечелят възвръщаемостта

...
В момента е страхотно време за спестителите да спечелят възвръщаемостта
Коментари Харесай

Можете ли да получите 7% CD лихва сега?

В момента е ужасно време за спестителите да завоюват възвръщаемостта на лихвата върху парите в своите лихвоносни сметки. Федералният запас увеличи референтната си рента няколко пъти през последната година и на собствен ред доста финансови институции усилиха доста APY, предлагани както за високодоходни спестовни сметки, по този начин и за сметките за документи за депозит (CD).

И това е правилно по-специално за краткотрайните компактдискове. Докато по-дългосрочните компактдискове исторически са предложили най-високите ставки, таблиците са се обърнали в тази среда на нараснали ставки. В наши дни 3-, 6- и 12-месечните компактдискове оферират някои от най-хубавите възвръщаемост на вашите пари и е елементарно да намерите варианти със ставки от 4,5% до 5%.

Но има ли компактдискове предлагайки цени, които са даже по-високи от това? Например, допустимо ли е да намерите компактдиск, предлагащ 7% APY (или по-висок) сега? Започнете, като разгледате най-хубавите цени за CD, налични за вас тук.

Можете ли да получите 7% цена за CD в този момент?

Краткият отговор е да — само че както при множеството положителни покупко-продажби, има измама. В момента Alpena Alcona Area Credit Union, финансова институция със седалище в Мичиган, предлага забележителните 7,19% APY за 7-месечен компактдиск.

Въпреки че тази цена притегля вниманието, значимо е да се означи, че тази оферта е извънредно лимитирана. Не всеки ще се класира за този високодоходен компактдиск, защото е наличен извънредно за лица, които живеят, работят, имат благосъстоятелност, посещават учебно заведение или се покланят в Мичиган. Ако отговаряте на тези критерии, този компактдиск може да бъде привлекателна алтернатива за вас.

За да отворите акаунт и да започнете да печелите тези впечатляващи 7,19% APY, ще би трябвало да извършите най-малък депозит от $500. Има обаче оптимален предел на салдото от $7000, който дава отговор на изискванията за тази ставка. Но макар че може да не е уместно за хора, които желаят да влагат по-големи суми пари, това е отлична алтернатива за тези, които могат да изпълнят лимита за депозит.

И като множеството компактдискове, този също се предлага с ранно изтегляне наказания, в случай че би трябвало да получите достъп до средствата си преди датата на падежа.

Научете повече за цените за компактдискове, за които можете да се класирате тук.

Други компактдискове, предлагащи най-хубавите цени през днешния ден

И по този начин, какво можете да извършите, в случай че не го извършите да се класирате за най-доходния CD от Alpena Alcona Area Credit Union? Е, положителната вест е, че има доста други положителни варианти за CD - и някои имат цени много над 6%. Ето четири, които би трябвало да знаете:

Truliant Federal Credit Union: 11-месечен компактдиск при 6,25% APY

11-месечният компактдиск от Truliant Federal Credit Union сега идва с 6,25% APY. Въпреки това има някои условия, в това число най-малък депозит от $5000, а целият баланс на документа би трябвало да идва от средства, които сега не са в Truliant. Освен това би трябвало да сте член на кредитния съюз, за ​​да се възползвате от тази оферта.

Credit Human Federal Credit Union: 1-годишен CD или 18-месечен при 6,00% APY

Ако сте член на Credit Human FCU, можете да се възползвате от 6,00 % APY, който се предлага на 1-годишните и 18-месечните компактдискове. Ще би трябвало да депозирате най-малко $500 и ще бъде наложена глоба за предварително изтегляне. Ще би трябвало също да се класирате за участие, само че има няколко метода да извършите това.

TotalDirectBank: 6-месечен CD при 5,75% APY

TotalDirectBank сега предлага рента от 5,75% APY за неговия 6-месечен компактдиск. И за разлика от кредитните съюзи, няма да се постанова да отговаряте на изискванията за участие, с цел да отворите този CD акаунт. Съществуват обаче и други ограничавания, в това число най-малък депозит от $25 000, изработен от ACH, с цел да отворите акаунта и да спечелите рекламирания APY. Максималната позволена сума е $1 000 000 — и има и наказания за ранно изтегляне.

Merrick Bank: 1-годишен CD при 5,67% APY

Merrick Bank сега предлага 1-годишен CD с 5,67% APY — и всеки, който дава отговор на условията, може да се възползва от тази оферта, защото не се изисква участие. За да отворите акаунта обаче, ще ви трябват най-малко $25 000, които да депозирате в CD акаунта, и те би трябвало да бъдат подадени в една транзакция. Има и наказания за предварително изтегляне за евакуиране на парите ви от сметката на CD преди падежа им.

Долната линия

7,19% APY 7-месечен CD на Alpena Alcona Area Credit Union безспорно е неповторима оферта, която може да бъде от изгода за тези, които дават отговор на критериите за допустимост. Докато квалификациите за участие са относително ограничаващи, този кредитен съюз надали е единствената финансова институция, предлагаща най-високи ставки за CD сметки през днешния ден. Има доста други варианти със страхотни APY, тъй че има огромна възможност да намерите такава, за която отговаряте на изискванията — и която е в сходство с паричните ви цели. Започнете тук през днешния ден!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР