В момента два влака се разминават – на политиката в

...
В момента два влака се разминават – на политиката в
Коментари Харесай

Проф. Радулов: В цялата тирада на Гешев има една заявка – да го оставят

" В момента два влака се разминават – на политиката в прокуратурата и на прокуратурата в политиката. Обществото ще преглътне всичко това, вместо избрани хора да слязат от влака. Сега внезапно се форсира още веднъж влакът на прокуратурата в политиката, само че той ще се размине доста в резюме с политиката, в която от 5 година насам има един политически сегмент на практика се занимава съвсем напълно с прокуратурата и правосъдната промяна. Тази политическа борба завършва с този кабинет. "


Това сподели в ефира на Нова телевизия политическият анализатор Кристиян Шкварек.

 

Докъде ще стигне спорът по върховете на прокуратурата и ще бъде ли свален основният прокурор разясниха в студиото на „ Здравей, България ” по Нова телевизия политическият анализатор Кристиян Шкварек и проф. Николай Радулов, някогашен народен представител и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи, специалист по сигурност.

 

Влакът с изчистване на прокуратурата, митинги, излизане на площада - сега, в който двете страни се събраха в общ кабинет, този трен завърши. За да изчегърташ една система, имаш потребност от доста огромен политически капитал. А в тази коалиция той завърши, тя е извънредно непопулярна в средите на електоратите на двете партии, добави още Шкварек.

Проф. Николай Радулов от своя страна пък съобщи, че е очаквал от вчерашната конференция на Иван Гешев освен това.

Според него тя е направена съзнателно в часа, в който Николай Денков и Мария Габриел са говорили за общото ръководство на ГЕРБ и ПП-ДБ.

„ Но всичко протече доста минорно. Г-н Гешев с минорен звук изясни по какъв начин се бори за България и единствено прокуратурата работи. 20 година сме виждали по какъв начин се вадят едни записи. Ние сме привикнали на тези неща, само че никой нищо в детайли не сподели “, изясни проф. Радулов.

По думите му по скоро това е било с цел да покаже, че един човек е демонизиран, тъй като неговата конструкция работи.

Проф. Радулов съобщи, че в цялата дрънканица на Гешев има една поръчка – да го оставят. „ Това е опит за пазарлък. В чекмеджетата има доста каузи “, добави специалистът. И Радулов, и Шкварек са на мнение, че смяната ще е не " долу Борисов и Гешев ", а единствено " долу Гешев ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР