В момента Дженифър Анистън едва ли може да се оплаче

...
В момента Дженифър Анистън едва ли може да се оплаче
Коментари Харесай

Грешка на младостта - първата голяма покупка на Дженифър Анистън

В момента Дженифър Анистън надали може да се оплаче от липса на пари, само че това не всеки път е било по този начин. Особено в годините преди " Приятели ".
 Дженифър Анистън - секси и в транспарантна рокля на премиерата на Murder Mystery 2
Колко секси е Дженифър Анистън в транспарантна рокля

Актрисата е все по този начин привлекателна

От видео в TikTok, споделено от PopSugar, разбираме защо актрисата е изхарчила първата си огромна сума от заплатата в сериала. И може и да звучи необичайно, само че не е за маркови облекла, чанти или обувки, а за кола.

Дженифър Анистън не разяснява за какъв брой тъкмо пари става въпрос, само че първата й огромна покупка е бил Mercedes 280 SL. Всъщност, автомобилът е бил разгласен за обмен от около две години и тя доста добре е знаела. Този факт обаче не ѝ се е сторил подозрителен и тя въпреки всичко е купила колата.
 Снимка 606016

Но в последна сметка е схванала, че има за какво една кола да не бъде продадена толкоз време - мерцедесът се е развалил още след второто й шофиране, след което тя в никакъв случай повече не се качва на него. Естествено, Анистън отдава тази неточност си на младостта, тъй като тогава е била в средата 20-те си години.
 Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън, Сандра Бълок и Киану Рийвс и актьорите, които са си падали по сътрудници
Кои артисти са си падали по сътрудници

Когато на снимачната площадка пламнат искри

От Fox News напомнят, че през последния сезон на " Приятели " Дженифър Анистън и сътрудниците са вземали по 1 милион $ на епизод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР