В момента дискутираме нещо, което БСП са го създали като

...
В момента дискутираме нещо, което БСП са го създали като
Коментари Харесай

Цветанов Изригна: Бсп Клатят Лодката И Щурмуват Властта, За Да Дойдат На Власт! Сценарият, В Който Е Замесен И Самият

„ В момента дискутираме нещо, което Българска социалистическа партия са го основали като условия. През 2004 година, когато са взели участие в ръководството... интервалът, когато е осъществена приватизацията, са продадени 67%. Това, което е направено през всички ръководства на Българска социалистическа партия, те не са взели никакъв дял ”, акцентира Цветанов. „ Ролята на опозицията е да подлага на критика, само че рецензията би трябвало да е градивна, с различното решение, което предлагаш. Днес беше значим ден за България.

Заседаваха финансовите министри на Европейски Съюз. Всички политици се сплотиха да стартира дебатът за финансовата рамка по време на нашето председателство, с цел да избегнем популизма. Ние желаеме да запазим кохезионната политика, селскостопанската политика ”, изясни още той. Що се отнася до свадите, които никнат един след различен при Обединените патриоти, Цветанов съобщи, че когато е било направено съдружното държавно управление, всички са знаели, че би трябвало да се вършат взаимни отстъпки и че всеки би трябвало да почита съдружния си сътрудник. „ Смятам, че трите партии в Оперативна програма ще могат да намерят компромис и да спазим обещанията, които си дадохме първоначално ”, уточни той.

" Разговарям освен с патриотите, само че и с всички други партии. Няма по какъв начин да правиш политика на ненавист и разделяне нещо, което прави Корнелия Нинова и президентската институция. Те щурмуват властта, с цел да дойдат на власт. Целта на Българска социалистическа партия е да има предварителни избори, а президентът Румен Радев да назначи министрите на Българска социалистическа партия да влязат през служебния вход ”, безапелационен бе Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР