В момента дървата за огрев са с близо 30% по-евтини

...
В момента дървата за огрев са с близо 30% по-евтини
Коментари Харесай

Дървата за огрев са с близо 30% по-евтини в сравнение със зимата

В момента дървата за огрев са с близо 30% по-евтини в съпоставяне със зимата. Ще се резервира ли тази наклонност обаче и чака ли се повишаване? 

В един от цеховете в покрайнините на града още в средата на юли към този момент се доставят с нужните количества дърва за зимата. Правят сметката по този начин, че да не им се постанова да купуват в допълнение, тъй като предходната зима цените са били доста високи.

" Миналата година взехме дървата юли месец на 260 лева за звук. Когато се наложи още веднъж да вземем цената беше 360 лева ", изясни потребителят Снежана Делчева.

Въпреки че основава дискомфорт и има потребност от физически старания и повече почистване, към този момент от цеха не считат да трансформират типа отопление.

" На ток излиза доста по-скъпо, а помещението е огромно и ще са нужни много климатици ", разясни дамата, представена от NOVA. 

Все още доста хора избират отоплението на твърдо гориво. Търговците не се наемат да предвиждат дали и с какъв брой ще скочат цените.

" Това е нещо непредсказуемо за в бъдеще. Миналата година дървата бяха стигнали до 350 лева и това се определяше от доста фактори ", разясни търговецът Румен Мутафчиев.

Въпреки ниската цена въпреки всичко клиентите не са доста. Част от тях се надяват и на поевтиняване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР