В момента Българската банка за развитие работи като заложна къща

...
В момента Българската банка за развитие работи като заложна къща
Коментари Харесай

Александър Пулев: В момента ББР работи като заложна къща на Продължаваме промяната

В момента Българската банка за развиване работи като заложна къща на " Продължаваме промяната ". За жал, заложниците са дребните и междинни предприятия. Това съобщи в ефира на служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев. 

По мотив кадровите смени в ББР Пулев съобщи, че те са се наложили, защото е открита липса на първокласен потенциал. " Аз дадох жълт картон на хората, които наследих. Протегнах им ръка, желаех да си взаимодействаме, желаех да покажа последователност, с цел да може банката да проработи за дребните и междинни предприятия и да си извършва мандата. В един миг нещата ескалираха до равнище, до което към този момент не приказваме единствено за оперативна злополука, а приказваме за едно евентуално престъпно действие ", съобщи още Пулев.

По думите му, в банката били вкарани хора, които " наподобяват добре чисто на хартия ", само че нямат действен опит в банка за развиване. " Това е една доста профилирана държавна конструкция, която е основана със специфичен закон ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР