В момента България за пореден път е опитен полигон в

...
В момента България за пореден път е опитен полигон в
Коментари Харесай

Костадинов: България отново е опитен полигон в конфликта между САЩ и Русия

В момента България за следващ път е умел полигон в огромния спор сред Съединени американски щати и Русия. И в случай че до неотдавна Украйна беше единствената страна, където двете велики сили си „ мериха “ въздействията, сега България се причислява към тази немного радостна компания.

Това сподели на конференция на „ Възраждане “ водачът на партията Костадин Костадинов.

По думите му е явно, че тези провокации от страна на България към Русия ще не престават.

„ Тук обаче приказваме за провокация от страна на българските марионетки, наричащи себе си държавно управление и Министерски съвет. Те от дълго време потвърдиха, че са марионетен съвет. Това е една американска пета колона, която ръководи страната ни “, сподели Костадинов.

От „ Възраждане “ показват, че тази сегашна българска държавност е банкрутирала и сега агонизира.

„ Тя банкрутира стопански, идейно, морално, административно, управнически, държавнически – както желаете го наречете. Този развой е законосъобразен свършек на една 32-годишна ръководена извън целеустремено и методично провеждана акция за обезличаване на българската държавност “, съобщи още Костадин Костадинов.

Той дефинира това като „ безспорен исторически казус “, който не се е случвал в никакъв случай до момента в международната история.

Лидерът на „ Възраждане “ назова новопоявяващите се партии следващи ГМО артикули на Американското посолство.

„ Ето за какво ние призоваваме това нездравословно, антибългарско, неспособно, некадърно, импотентно държавно управление да подаде неотложно оставка, с цел да отидем на избори не просто като на избори, а като на референдум за бъдещето на България “, прикани Костадинов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР