В момента България вече е на трето място по подадени

...
В момента България вече е на трето място по подадени
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: В момента България вече е на трето място по подадени заявления от нелегални емигранти

В момента България към този момент е на трето място по подадени заявки от незаконни емигранти за леговище. Това написа във Facebook водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

„ Това гласи " Доклад за убежището за 2023 година " на Агенция на Европейския съюз в региона на убежището (EUAA), 2023 г.  С признатите от държавното управление ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата страна в Европейски Съюз, което ще ни трансформира в най-големия бежански лагер в света. А поради дребното и непрекъснато намаляващо население на страната, ще докара и до бърза и необратима замяна на популацията на България.

България ли споделих? С влизането ни в Шенген до 10 години българската страна нито ще е българска, нито ще е страна. Това готви държавното управление, назначено ни от американския дипломат. Единствената спънка пред осъществяването на този проект остава Възраждане!

На 9 юни има избори за европейски парламент. Спечелим ли тези избори, дружно с нашите съдружници в другите европейски страни ще премахнем тази политика, ще екстрадираме незаконните емигранти и ще прекратим влизането на каквито и да е хора незаконно през границата ни. Изборът е в ръцете на българския народ ”, написа още Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР