В момента България не е обединена и това е най-голямото

...
В момента България не е обединена и това е най-голямото
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Най-голямото предизвикателство пред „Възраждане“ е България да бъде обединена 

В момента България не е обединена и това е най-голямото предизвикателство, което стои пред „ Възраждане “, това сподели доктор Костадинов на срещa с жители в град Пловдив, където е на посещаване през днешния ден. Той уточни, че на тези избори не се отива като на избори, а се отива на един огромен референдум, по тази причина дали България ще продължи да съществува като страна, тъй като сега една огромна част от българският народ не припознава България като страна, а като колония.
„ Голямото предизвикателство пред нас е да успеем да обединим българите и да им дадем  вяра -  в тях самите, тъй като истината е, че сега те не имат вяра в себе си, не имат вяра в България, не имат вяра в нищо. И когато един човек изгуби вярата си, той губи смисъла на своя живот. Това е и показателно за метода, по който се развива нашата страна през последните 33 години – 1/3 от народа ни беше изгонен отвън България или погубен, тъй като междинната дълготрайност на живота у нас понижа за последните 50 години, а това е нещо невиждано в международната история.  Основната цел  на „ Възраждане “ е българите  да си повярваме, че имаме бъдеще като народ и страна. Огромна част от хората през днешния ден не го имат вяра, освен това с съображение. Вижте по какъв начин наподобява политическият ни хайлайф, погледнете блатото, в което е потънало българското общество и в което затъва българската страна. Погледнете по какъв начин всяка една добра идея се очерня и се прави опит да бъде вкарана в блатото на нищетата и духовната пустош “, безапелационен бе доктор Костадинов. 

Той уточни, че всичко това е измежду аргументите българите да са измежду най-бързо изчезващата нация в света. 
„ И по тази причина дано на днешния 6 септември всеки един от нас да си направи равносметка - какво може да даде за Отечеството, тъй като спасението не може да се случи от един или двама, от организация или партия, спасението може да се реализира единствено в случай че всички ние работим дружно “, сподели още доктор Костадинов.
Посещението на доктор Костадинов в града продължава със срещи  с жители на предизборната шатра на „ Възраждане “, която е ситуирана пред входа на Централната поща. След това той ще бъде част от публиката на плануваната от 19:00 ч.  историческа възстановка в формалната стратегия на града.  

Възраждане е с номер 14 в бюлетината! Време е за Възраждане!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
 

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР