В момента Антони Тренчев, който е управляващ съдружник на Nexo,

...
В момента Антони Тренчев, който е управляващ съдружник на Nexo,
Коментари Харесай

Босът на Nexo Антони Тренчев „опъва” Мис България на Бахамите, докато Иван Гешев го търси под дърво и камък!


В момента Антони Тренчев, който е ръководещ съучастник на Nexo, е измежду най-издирваните българи. Прокуратурата го търси на всички места, с цел да го изпрати в съда и вероятно в пандиза.

Срещу него има повдигнати обвинявания за най-различни неща, измежду които укривване на налози и финансови измами.

Оказва се, че до момента в който Иван Гешев и компания се пробват да открият предприемача, той се забавлява с жена си на Бахамите. А жена му е не коя да е, а Мис България 2011.

Очевидно Антони си пада освен по лесните пари, само че и по лесните дами. Защо да се напряга да смъква дами с разсъдък, като постоянно може да забие някоя миска.

Тренчев е някогашен политик. Той беше народен представител от Реформаторския блок, както и съосновател на партия „ Волт ”.

В момента шефът на Nexo е в същинска война с България. Той заплаши да съди страната за 1 милиарда лева Ако успее да го направи, може на процедура да банкрутира цялата страна, която няма произвеждане и живее единствено на заем.

Макар да е милионер, Антони няма да се подвоуми да грабне вероятно обезщетение за нанесени морални вреди. Ако не беше подобен човек, нямаше да си вземе миска за държанка. Такъв вид дами са извънредно меркантилни и в същото време празни от вътрешната страна.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР