В момент, когато кризата с Брексит се задълбочава, кралица Елизабет

...
В момент, когато кризата с Брексит се задълбочава, кралица Елизабет
Коментари Харесай

Елизабет Втора призова Великобритания към съгласие за Брексит

В миг, когато рецесията с Брексит се задълбочава, кралица Елизабет Втора прикани Англия да се стреми към единодушие, съобщи Ройтерс.

В тирада в Женския институт в Норфък кралицата прикани британците да мислят за най-важното в една обстановка и за главните й последствия. Така Елизабет Втора индиректно се обърна към политическата класа, която би трябвало да откри решение на рецесията, объркала вложителите и съдружниците на Англия, отбелязва Ройтерс.

Датата на Брексит наближава, а Англия е затънала в най-дълбоката си политическа рецесия от половин век, чиито съществени въпроси са по какъв начин и дали да напусне европейския план, към който се причисли през 1973 година

Въпреки че 92-годишната кралица категорично не загатна в речта си Брексит, тя посочи, че всяко потомство се сблъсква с нови провокации и благоприятни условия.

"Докато търсим нови отговори в актуалната ера, аз избирам остарели и изпитани предписания като това да приказваме добре един за различен, да почитаме другите гледни точки, да търсим дружно единодушието и в никакъв случай да не преставаме да виждаме по-общата картина ", означи Елизабет Втора.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР