В моловете и в градския транспорт трябва да се запазят

...
В моловете и в градския транспорт трябва да се запазят
Коментари Харесай

Ковид мерките падат, но ще има ли финансови стимули за лекарите?

В моловете и в градския превоз би трябвало да се запазят маските, считат математикът проф. Огнян Кунчев и пулмологът доцент Рада Маркова, заяви bTV. Коментарът им бе по отношение на.

Според Огнян Кунчев, епидемията затихва, само че въобще не е завършила. Относно тестването и дали ще има безвъзмездни PCR проби и след отпадането на изключителната епидемиологична конюнктура, той разяснява, че и в този момент не се знае тъкмо какъв брой българи са се сблъскали с вируса.
 Уплаши ли се българинът, че не може да влезе в мола?
Уплаши ли се българинът, че не може да влезе в мола?

Опашки има и пред имунизационните центрове

Рада Маркова засегна различен проблем. Според нея, махането на епидемиологична конюнктура ще докара до унищожаване на всички финансови тласъци, които са се давали две години на хората, които работят на първа линия. По думите й това ще сложи един доста сериозен въпрос пред здравното и финансовото министерство. Те ще би трябвало да преоценят напълно заплащането в сферата ни, разясни ти.

В тази връзка, по-рано през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов, изясни, че финансиране за медиците ще има най-малко още 3 месеца , като добави, че се обмисля смяна за метода на финансиране.
 Няма да има закрити лечебни заведения, успокоява Георги Михайлов
Няма да има закрити лечебни заведения, успокоява Георги Михайлов

При потребност ще се преструктурират обособени болнични звена в коронавирус отделения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР