В може би най-динамичния ден от месеци, дори години насам,

...
В може би най-динамичния ден от месеци, дори години насам,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Смени по върховете в Пловдив, гаф с матур...

В може би най-динамичния ден от месеци, даже години насам, " Марица " събра най-важното от новините, най-хубавото от мненията, най-мъдрото от анализите. И го събра в утрешния брой. Само акцентите:

Пловдивската полиция с краткотраен шеф

Той към този момент е поел отговорностите на шефа старши комисар Йордан Рогачев, който е в болнични. Става въпрос за досегашния заместник-директор на Областната дирекция комисар Димитър Събчев. Той е получил пълномощия да извършва шефските отговорности, с цел да не забуксува работата в дирекцията.

Рокадите не престават: Павел Геренски става зам.-директор на митниците

Ангел Стоев поема Пловдивска област на негово място. По специалност той е икономист, някогашен чиновник на полицията и ДАНС и някогашен изпълнителен шеф на сдружението " Бизнесът за Пловдив ".

Очаква се Ангел Стоев да прекрачи прага на новия си кабинет в 9 часа сутринта и ще бъде посрещнат от досегашният регионален шеф Петър Петров.

Съдът анулира прекъсването на кариера над Белащица

Селото стяга нови митинги против " Холсим ".Кариерата беше спряна на 27 февруари 2020 година с писмо на министъра на енергетиката поради изпускане на прахуляк във въздуха и след голям брой митинги от поданици на Белащица и прилежащите села.

Пазарджик чества след 1 година пауза

Въпреки че дребна част от противоепидемичните ограничения към момента не са анулирани, обстановката тази година ще разреши провеждането на празника на Пазарджик. След наложилото се миналата​пролет спиране той ще бъде маркиран за ХХХV път на нормалната дата - 21 май, в деня, когато почитаме светите равноапостоли Константин и Елена.

Объркаха благодеянието с благоденствието на матурата

по български и литература - обстоен репортаж за изпита.

След месеците онлайн не искайте високи оценки

поучава Десислава Даскалова, детски психолог: " От самото начало, когато децата останаха затворени, прекратиха се груповите действия, тренировките.

Училищата и градините затвориха и това вкара децата в голям стрес. Ние също бяхме обезпокоени и комплицирани. Това увеличи тревогата ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР