В модните списания постоянно виждаме стройни модели, които уверено ни

...
В модните списания постоянно виждаме стройни модели, които уверено ни
Коментари Харесай

6 начина да изглеждате страхотно в тесни дънки, дори и да не сте слаба

В стилните списания непрекъснато виждаме стройни модели, които решително ни демонстрират трендовете в облеклото. Човек основава усещането, че може да бъде моден единствено с идеални параметри.

Ще ви помогне да сте уверите, че можете да изглеждате блестящо и забавно, без значение от размера на облеклата си.

1. Изберете верния размер

1.1

1.2

Нищо не скапва фигурата толкоз доста, колкото облекла с неправилни размери. Това важи и за дънките. Няма потребност да взимате по-малък размер, с цел да се “впишете ”. Никой няма да види какво написа на етикета. Но покритите гънки и надвисналите страни и стомах не прибавят грациозност.

2. Обърнете внимание на междинен и висок

2.1

2.2

За наслада на всички извънредно ниското прилепване на панталони и поли е нещо от предишното. Дънките със междинна височина сполучливо акцентират формата, плюс оказват помощ да се скрият ненужните размери в региона на талията.

3. Не забравяйте за значимостта на цвета

3.1

3.2

Дънки от типичен, тъмносини, еднообразни нюанси, без ожулвания и други цветни акценти образно вършат фигурата по-тънка. В допълнение, този цвят е освен повсеместен и се комбинира с всяко нещо в дрешника.

4. Слоеве и текстури

4.1

4.2

Изберете ризи, пуловери, якета доникъде на бедрото. Този метод балансира силуета.

Не се опасявайте да употребявате аксесоари и да играете с текстури – с тяхна помощ можете да постигнете пропорция и да скриете минусите, които ви тормозят.

5. Съсредоточете се върху талията

5.1

5.2

Нищо чудно, че фигурата на часовници се смята за най-женствената и привлекателна. За да увеличите оптимално пропорционалността сред горната и долната част на тялото. За феновете на класическия жанр са подобаващи каишки, а за спорт – ризи и суитчъри, завързани в кръста.

6. Изберете верните обувки

Клинове, груби обувки или високи ботуши основават неправелен резултата. Изберете елегантни обувки в пастелни цветове или изберете цвят, който да дава отговор оптимално на цвета на дънките. Избягвайте солидни обувки и огромен брой каишки, които „ разчупват “ силуета.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР