В много ситуации казваме, че предателствата не идват от чужди,

...
В много ситуации казваме, че предателствата не идват от чужди,
Коментари Харесай

Как да разпознаем злобните хора сред нас? 5 признака за хора с лошо сърце и черна душа!

В доста обстановки споделяме, че измените не идват от непознати, а от свои. Много ни е мъчно да си представим, че някой може да ни изневери, да ни нарани, да ни заблуди и да ни лъже без капка схващане, да популяризира неистини и измислици по наш адрес, да плете интриги и да ни унижощи имиджа пред другите, само че за жалост сме изцяло наясно, че това е допустимо да се случи и такива хора съществуват. Понякога обаче сме доверчиви и ни е доста мъчно да ги разпознаем, тъй като тези хора в действителност са постоянно усмихнати и другарски настроени. Следващите 5 признака може да ни оказват помощ да разобличим по-лесно хората с “развалено сърце ”, които се пробват да ни навредят материално, физически, прочувствено, хората, които завиждат на нашите триумфи, а не ги споделят дружно с нас.

1. Хората с неприятно сърце са експерти в заблуждаването, разногласия и разпри.

Те:

– Извъртат обстоятелствата, вменяват ви възприятие за виновност

– Лъжат

– Бягат от отговорност, в никакъв случай не споделят “извинявай ”

– Отричат ​​реалността

– Измислят истории

– Запазват информацията за себе си, в никакъв случай не знаеш какво им се върти в главата

– плетат интриги и се вършат на жертви, доста са безапелационни

– когато излизате дружно постоянно ще се акцентират пред вашите познати и ще се опитат да ви унижат, че не сте толкоз положителни, колкото тях.

2. Хората с неприятно сърце са специалисти в измамите над други хора с “красиви думи ”, в които самите те не имат вяра. В доста случаи такива хора не обичат даже самите себе си.

Но в случай че погледнете плодовете на техния живот или в случай че заслушате техните думи, ще видите, че такива персони в никакъв случай не се трансформират, не се развиват и нямат триумфи в живота си, те даже нямат други другари. Техният живот е заблуда, а душевната им храна е страданието на другите хора.

3. Хората с неприятно сърце постоянно желаят да управляват другите хора, а те сами по себе си са най-големият престиж, дума да не става, че в нещо сте по-добри от тях. Напротив те са склонни да мачкат самочувствието ви и да споделят, че без тях сте едно нищо, че никой няма да желае да контактува с вас, а видите ли, с тях ще бъдете центъра на вниманието. Отхвърлят противоположна информация и градивна рецензия, сами основават правила, по които живеят, не обръщат внимание на моралните правила, даже не знаят смисъла на думата “морал ”. Дори бомба да падне към тях, в случай че те са невредими – другото няма значение, даже няма да виждат.

4. Хората с неприятно сърце постоянно играят на благосклонностите на добродушните хора за да ги заблудят

Това наподобява по този начин:

Търсят благосклонност, а самите те не я дават.

Търсят топлота, амнистия и фамилиарност от индивида, към който са съгрешили без съпричастност към болката, която са предизвикали и без същински планове да се опитат да поправят това, което са създали или да се опитат да върнат изгубеното доверие.

5. Хората с “развалено ” сърце нямат схващане и не знаят какво е разкайване. Дори и нямат желание да се опитат да се борят против своята завист – в действителност, те живеят в нея под маската на избран доблестен темперамент. Дори ще се пробват да те трансформират и да те накарат да повярваш в техните убеждения.

 

apik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР