В много райони днес ще се развива купеста облачност, но

...
В много райони днес ще се развива купеста облачност, но
Коментари Харесай

Рязко понижаване на температурите през новата седмица

В доста региони през днешния ден ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в Южна България, ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 18 и 23 градуса, в София към 20°, малко по-ниски за следващ ден по Черноморието - от 15° до 19°.
Прочетете още
Безоблачно и съвсем безшумно ще бъде през нощта. Минималните температури на следващия ден ще бъдат от 7 до 12 градуса, в София към 6°.

Максималните още ще се покачат и ще бъдат от 20 до 25 градуса, на морския бряг сред 15° и 17°, в София към 22°-23°. Ще доминира слънчево време и единствено на обособени места, основно в Югозападна България, за малко ще превали. Ще духа слаб източен вятър.

И в планините ще бъде най-вече слънчево и единствено на обособени места в масивите от Югозападна България ще превали. По високите елементи вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и вечерта ще бъде сдържан. Максимални температури в курортите - от 9° на Алеко до 13° в Боровец.

Необичайно топло за първата половина на май ще се задържи на Пиринейския полуостров и във Англия. Облачно, тук-там с превалявания, ще бъде времето в доста региони от Западна, Северна и Източна Европа, в това число и в северозападната част от Балканите. Сняг ще вали в северните региони на Европейска Русия.

У нас без основна смяна ще бъде времето и в понеделник. Чувствително захлаждане следва във вторник и през идващите дни, когато температурите ще останат под климатичните правила за интервала. Ще бъде по-често облачно, ще има и превалявания, само че ще са на по-малко места и основно в Западна България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР