В много отношения новият Razer Phone е отличен избор за

...
В много отношения новият Razer Phone е отличен избор за
Коментари Харесай

Липсата на аудио жак в Razer Phone е за сметка на по-голямата батерия

В доста връзки новият Razer Phone е отличен избор за мобилните геймъри, само че една характерност, която му липсва, е общоприетият 3.5-милиметров аудио жак . Според Razer обаче, това е била нужна жертва на дизайна, в подмяна на която получавате нещо евентуално по-важно – по-издръжлива батерия.

Лично изпълнителният шеф на компанията Мин-Лян Тан разгласява във Фейсбук пост, с който изяснява неналичието на естествения вход за слушалки.

За негова сметка, дизайнът на телефона е бил усъвършенстван по този начин, че корпусът да побере с 500mAh по-голяма батерия, която освен това да бъде с по-добро изстудяване, за да не се стига до прегряване.

Тан показва, че в комплекта с всеки Razer Phone идва и аудио адаптер с 24-битов THX документ. Razer одеве пусна и двойката слушалки HammerHead и HammerHead BT, предопределени особено за телефона. HammerHead има USB-C порт, а HammerHead BT се свързва с Bluetooth.

На процедура, това пояснение не споделя нищо, което да не можехме да предположим сами, да не приказваме, че компанията действително не дължи пояснение въобще. Самите консуматори могат да го одобряват или не, гласувайки по най-ефективния вероятен метод – с парите си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР