В много начални и средни училища в няколко града в

...
В много начални и средни училища в няколко града в
Коментари Харесай

Сигнали за бомби в много училища из цяла Сърбия

В доста начални и междинни учебни заведения в няколко града в Сърбия през днешния ден на електронни адреси бяха изпратени известия със заплашително наличие и сигнали за бомби, заяви Танюг. 

След  полицейски инспекции е открито, че става дума за подправени сигнали в учебни заведения в Ниш, Чачак, Горни Милановац, Таково. Три междинни учебни заведения в Ниш получиха по имейл тази заран сигнали за сложени бомби. Екипи на полицията в Ниш са направили инспекции в учебните заведения и е открито, че сигналите са подправени.

Основната прокуратура в Ниш също е осведомена за случая, като той е дипломиран като незаконно действие за предизвикателство на суматоха и вълнения. След инспекцията образователните занятия в учебните заведения са обновени.

В полицейското ръководство в Чачак е обявено, че на имейл адресите на Машинното и Медицинското учебно заведение е дошъл имейл със сигнал за  сложена бомба. Веднага след сигнала полицията е пристигнала на терена, осъществени са контрадиверсионни инспекции и е открито, че това са  подправени сигнали.

Както бе доказано за Танюг от  полицейското ръководство в Чачак, главните училища  в Горни Милановац и Таково са получили имейли за сложени бомби. Извършени са  полицейски инспекции и е открито, че  сигналите в две съществени учебни заведения в Горни Милановац, както и в учебните заведения в Праняни и Таково, са подправени. След полицейската инспекция образователните занятия и в четирите учебни заведения бяха обновени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР