В Младежкия театър репетират нов спектакъл по песни на Стефан

...
В Младежкия театър репетират нов спектакъл по песни на Стефан
Коментари Харесай

АРТ посоки: По-полека на Стефан Вълдобрев и на театрална сцена

В Младежкия спектакъл репетират нов театър по песни на Стефан Вълдобрев, взаимна продукция с Пловдивския спектакъл. Заглавието е от шлагера " По-полека ", а с режисурата се заема персонално Владимир Люцканов.

" Котка върху парещ ламаринен покрив " стъпва в Нов спектакъл НДК. " Дори, когато всички илюзии за живота изчезнат, той би трябвало да продължава ", споделя героинята на Йоана Буковска. Тя показа, че това е мечтана роля за всяка актриса, а Тенеси Уилямс е учебно заведение по спектакъл, учебник по драматургия и прочувствена зрялост.

Постановката на Бойко Илиев е съсредоточена към борбата на Меги, която се бори на живот и гибел за обич. С премиерния театър режисьорът отбелязва и 30-годишнината от учредяване на първия частен спектакъл в България - " Диалог ".

" Вдигай завесата " на сцена " Максим " в Театъра на армията. Пиесата на Питър Куилтър се играе с огромен триумф в над 40 страни, а българският вид придвижва Надя Асенова. Пет дами ще би трябвало да си поделят завещание и пространство.

Умни циници от междинната класа - такива са героите на " Съгласие " в Театър " София ". Един свят на съумели, само че ужасно комплицирани хора... Човеци, изгубили главните си ориентири. Хора, разяждани от подозрения. Обзети от яд. Тревожни и напрегнати. Впрегнати в някаква центробежна въртележка...

Нина Рейн, създател на " Съгласие " строи с обич един плашещ свят - споделя режисьорът Недялко Делчев. И залага на основната дума " съ-страдание ". Способни ли сме да го изпитаме? Вярваме ли, че непознатата болежка би трябвало да е и наша?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР