В минути на стрес или голяма опасност, когато чувствата са

...
В минути на стрес или голяма опасност, когато чувствата са
Коментари Харесай

Ето как да се помолим на нашия ангел-пазител, така че молбата ни да бъде изпълнена

В минути на стрес или огромна заплаха, когато възприятията са обострени до прекаленост, човек може даже да види своя ангел-пазител. Ангелите са се явявали на доста светци и те са описвали тези случаи.
Но ангелът страж може и да напусне индивида, освен това даже и да е кръстен. Зависи от метода, по който се държи неговият подопечен. Ако да вземем за пример той богохулства, сквернослови, поддава се на пороци и пагубни привички, не се грижи за здравето си, непрекъснато роптае срещу ориста, изпада в отчаяние, предумишлено предизвиква някому зло и не се разкайва за това, ангелът страж ще го изостави.
След като сте се обърнали с въпрос към ангела, вслушайте се във вътрешния си глас (интуицията) и ще получите верен отговор. Първата мисъл, която ви хрумне, е изпратена от вашия ангел страж.
Отговорът може да пристигна и след гледане на филм,телевизионно или радиопредаване, прочитане на книга или диалог по телефона
Съществуват хиляди способи нужната информация да стигне до вас! Помнете също, че бъдещето съществува в голям брой разновидности и нормално ангелът ви предлага най-хубавия. Трябва единствено да умеете да го слушате. Ангелът страж в никакъв случай няма да ви навреди и даже неприятните за вас вести ще ви заяви в щадяща форма.
Бъдете съответни в молбите си и въображаемо си представяйте вашите стремежи – да вземем за пример смятате да промените работата и се молите на ангелите да ви изпратят триумф. Представете си с какво точно бихте желали да се занимавате, надалеч от вкъщи ли би трябвало да се намира работата ви, по какъв начин ще наподобява работното ви място…

Източник: popantofi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР