В Министерство на околната среда и водите са получили уведомление

...
В Министерство на околната среда и водите са получили уведомление
Коментари Харесай

Европрокуратурата проверява МОСВ заради ОП Околна среда

В Министерство на околната среда и водите са получили съобщение от Европейската профилирана прокуратура , че ще упражни компетентността си по кореспонденция след писмо на някогашния министър от кабинета на Бойко Борисов - Емил Димитров - Ревизоро, който изпраща стратегия Оперативна стратегия " Околна среда " (ОПОС) на прокуратурата, като преди този момент го е наградил с 200% ДНС. Това разгласи на брифинг във ведомството служебният министър Асен Личев.

От информацията излиза наяве, че " първата работа на Европейската прокуратура в България е обвързвана с Министерство на околната среда и водите и с неприятното ръководство на ОПОС ", сподели той.

От думите на министъра се разбра, че " Топлофикация " - София може да изгуби опцията за дерогация , в случай че не даде данни и гаранции на Министерство на околната среда и водите до 12 юли. " Те обаче са решили да чакат резултатите от изборите и до момента не са ги показали, надяват се, че другите няма да са толкоз взискателни, само че има риск столичани да нямат парно ", разясни Асен Личев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР