В Министерски съвет се проведе дълъг извънреден брифинг, свързан с

...
В Министерски съвет се проведе дълъг извънреден брифинг, свързан с
Коментари Харесай

Бойко култов към Мутафчийски: За да не обикаляш наляво-надясно, може да...

В Министерски съвет се организира дълъг ексклузивен брифинг, обвързван с мобилната апликация, с която жителите осведомят за настоящото си положение. Когато министър председателят Бойко Борисов завърши с отговарянето на въпросите на публицистите, съобщи че би трябвало да реши няколко енергийни въпроси и се запъти към изхода.

В типичния за него жанр, той се обърна към шефа на Кризисния щаб: "Мутафчийски, искаш ли да ти създадем един кабинет тук, да не обикаляш наляво-надясно ".

Тази негова имитация идва откакто шефът на Кризисния щаб изнесе постоянния брифинг в Министерски съвет сутринта, след което е отишъл във ВМА и малко по-късно се е върнал още веднъж в Министерството за изключителния брифинг, обвързван с приложението.



Припомняме, че това не е първата задявка на премиера към ген. Мутафчийски.

Преди известно време излезе статистика, която сподели извънредно висок избор на доверие към шефа на Националния спешен щаб за битка с ковид. Тогава, още веднъж след ексклузивен брифинг, Борисов предизвести шеговито Мутафчийски да не му сяда на мястото, тъй като с високия си рейтинг става рисков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР