В месинджъра WhatsApp се появи възможност за добавяне на до

...
В месинджъра WhatsApp се появи възможност за добавяне на до
Коментари Харесай

WhatsApp вече дава възможност за добавяне на до 31 души към групово позвъняване

В месинджъра WhatsApp се появи опция за прибавяне на до 31 души към колективен диалог, преди да стартира. За това заяви профилният портал WABetaInfo.

И преди този момент можеха да вземат участие в диалог до 32 души, само че първичната опция за избор на консуматори беше лимитирана до 15 контакта — останалите трябваше да бъдат добавени след началото на диалога.

„ С тази функционалност WhatsApp доста усъвършенства груповото позвъняване, позволявайки на потребителите бързо да се свързват с повече участници единствено с няколко клика, елиминирайки нуждата по-късно да ги прибавят към групово повикване “ — споделиха разработчиците.

Нововъведението е потребно за тези, които избират да поддържат връзка в огромни групи. Например, това е разговор сред родственици или другари, които избират празничен подарък за избран човек, или при планова среща за чиновници на компанията, които работят от у дома. По-рано сходна функционалност се появи в бета-версията на WhatsApp за Android под номер 2.23.19.16.

Новата функционалност сега е налична за потребителите на iOS, които са конфигурирали най-новата актуализация на WhatsApp, както е посочено на уеб страницата WABetaInfo.

Поддръжката на месинджъра WhatsApp на Andorid-смартфоните с остаряла операционна система (ОС). Сега потребителите би трябвало да имат OS версия 5.0 или по-нова.

Нека ви напомним, че главната услуга за продан на мигновени текстови и гласови известия WhatsApp беше пусната през 2009 година Оттогава версията на месинджъра е неведнъж обновена и подобрявана. Към лятото на 2023 година WhatsApp има почти 2,78 милиарда неповторими дейни консуматори по целия свят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР