В месеца, в който беше обявено извънредно положение в страната

...
В месеца, в който беше обявено извънредно положение в страната
Коментари Харесай

btvnovinite.bg - на челна позиция сред новинарските сайтове в България

В месеца, в който беше оповестено изключително състояние в страната поради COVID-19 епидемията, новинарският уебсайт на bTV означи 53% растеж по отношение на февруари 2020 година. Така, през март btvnovinite.bg се изкачи на челната позиция измежду всички уеб сайтове у нас, с 2 331 598 действителни консуматори (Източник: Gemius).

Само за месец неповторимите видеогледания на btvnovinite.bg също означават огромен скок по отношение на февруари - със 72%, до 1 919 863 за март (Източник: Гугъл Analytics)

Онлайн ползата към новинарското наличие на bTV удостоверява, че българските фенове и консуматори правят оценка високо пренасочването на фокуса на bTV Media Group върху вести и настоящи излъчвания по време на пандемията, както и че bTV е пожеланият източник на информация, с най-високо доверие. Вижте още >>

Специалната секция за COVID-19, живите излъчвания от изключителни и други значими събития и брифинги и новите рубрики, като „ Шампиони под карантина “, основана от екипа на bTV Спорт, са единствено част от обогатеното наличие на btvnovinite.bg, съобразено с изключителната обстановка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР