В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата –

...
В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата –
Коментари Харесай

„Една от 8“: Известни личности даряват свои предмети в подкрепа на жените с рак на гърдата


В месеца, отдаден на битката с рака на гърдата – октомври, ви каним да станете част от акцията " За Една от 8 всеки ден ". Повече от 20 обичани известни персони към този момент поддържаха акцията, една от тях е победителката от MasterChef Божана Кацарова.

Гергана Димитрова от фондация изясни, че в благотворителен търг към този момент са продадени статуетката на Божана, златен орден, колан на Ивет Лалова, както и доста други неща. Търгът е благотворителен и средствата отиват

Водещата Диана Любенова също се включи с предмет. Тя подарява подписите на главния каст на кино лентата „ Червената Соня “, който през вчерашния ден публично завърши фотосите. Тя също взе участие в него.

Търгът продължава до 10 ноември.

Фондация „ Една от 8 “ е учредена през 2013 година от Нана Гладуиш. Нана е известна телевизионна водеща в България. През 2012 година тя обществено афишира в ефир, че е с диагноза рак на гърдата. През Гладуиш беше диагностицирана с рак и на другата гърда. Въпреки всички претърпени интервенции, химиотерапии, лъчетерапии, таргетни лечения, тя не стопира да работи и да оказва помощ на дамите с диагнозата.

и проучване най-малко един път в годината, а лекаруте поучават у два пъти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР