В месеца на своята 40-годишнина датската верига JYSK представи у

...
В месеца на своята 40-годишнина датската верига JYSK представи у
Коментари Харесай

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и декорация пролет/лято 2019

В месеца на своята 40-годишнина датската верига JYSK показа у нас новата си пролетно-лятна сбирка за екстериорен дизайн и украса. Сериите за новия сезон следват чувството за hygge, както и безспорното благозвучие с природата, които са признак освен за скандинавския дизайн, само че и за скандинавския метод на мислене и живот.

 JYSK Юск JYSK

За сезона пролет/лято 2019 измежду най-иновативните и красиви мебели на JYSK несъмнено е серията BAMBLE. Тъй като бамбукът е тип трева, материалът е доста лек и може елементарно да се размества на всички места. Това е здрав натурален материал, който е и доста устойчив – бамбуковите мебели не се уголемяват при съществуване на влага и не се свиват, когато са оставени на изсъхнало.

 JYSK Юск JYSK

Другият любимец тази година е ретро серията BEDER. Създадена е като че ли за тези, които най-малко един път в живота си са желали да живеят през 50-те или 60-те години на предишния век. Съвсем типично в стилистиката на дизайна от тази ера, мебелите BEDER са еднообразно подобаващи и за на открито, и за в дома. В тази серия множеството детайли са подсилени, а външният тип несъмнено е с типичен почерк.

 JYSK Юск Edna

Новите трендове са слънчевият sunbaked, минималистичният harmony (хармония) и характерният Nordic light (Северно сияние). Това разкриха нощес представителите на интернационалната верига по време на градинско събитие, неслучайно наречено „ Време е за лято! “. На фокус бяха новаторските оферти от новата сбирка, както и проектите на JYSK България за развиване у нас и надграждане на сполучливите резултати от предходната година.

Тенденцията Sunbaked, както подсказва и името ѝ, е въодушевена от чувството за постоянно лято и се отличава с нежните и топли цветове на сезона, атрактивни комбинации от шарки и материи. Това е наклонност, в която по изключително присъщ метод датският почерк се съчетава с страстта и свободата на далечни Египет и Мароко.

 JYSK Юск Edna

От не по-малко далечното за нас Северно зарево идва и вдъхновението за Nordic light. Наричат го холистичен и тесногръд, а цветовете и комбинациите от материи в тази наклонност подготвят към взор във вътрешността в душата на индивида и устрема на всеки от нас да реализира личната си естетика.

 JYSK Юск Edna

Третата наклонност – Harmony, е напълно подчинена на минималистичния метод, който носи чувството за лек и непоказен дизайн, напълно съгласуван със законите на природата. Тук на фокус са естествените материали и изключително дървото и камъкът. А разковничето още веднъж се крие в устрема към композиция от най-много два материала.

 JYSK Юск Edna

„ Щастливи сме, че имаме опцията да споделим с вас новите трендове в екстериорния дизайн и декорацията на JYSK. И още повече се радваме на обстоятелството, че феновете на изчистения скандинавски дизайн стават от ден на ден. Това демонстрират и нашите резултати за предходната година, за това приказва и сполучливото разгръщане на компанията. В месеца си на 40-годишния ни празник открихме първия си магазин в още една страна от фамилията на JYSK – Ирландия, където до края на годината ще отворим още 15 обекта. В България проектите ни са да открием най-малко още 5 обекта на JYSK България до края на август, да увеличим позитивния растеж от финансовата 2017/2018 година, както и да запазим досегашния ритъм на агресия “, показа Александру Брату, Country Manager за Румъния и България.

 JYSK Юск JYSK

„ JYSK България е измежду най-бързоразвиващите се в района, а компанията бе оповестена и за Инвеститор на годината за 2018 година До края на есента следва и дистрибуционният център в Божурище – самобитен хъб за района, да проработи със 100% от потенциала си, като планираме да наемем най-малко още 100 души единствено за тази база. Сигурен съм, че и в актуалната година ще успеем да реализираме заложените цели и в края на финансовия ни доклад през септември още веднъж да се поздравим с позитивни резултати “, съобщи Георги Василев, районен управител .

„ Компанията се развива стремително и всекидневно се стремим да предлагаме по-добро обслужване и качество на клиентите си. Истината, обаче, е, че същия блян влагаме и във връзка с нашите чиновници. Търсим хора, които обичат провокациите, горят в работата си и са експерти в своята област. От своя страна предлагаме голям брой благоприятни условия за развиване, както и не малко мотиви за развлечение. Дистрибуционният център в Божурище ни дава опцията към този момент да сме на едно място с всички сътрудници, които работят и в администрацията, и в логистичната база, като за тази година главният ни фокус ще са сътрудниците в складовата част “, сподели Мая Петрова, HR бизнес сътрудник.

 JYSK Юск JYSK
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР