В месеца на романтиката Yettel дава на всички свои нови

...
В месеца на романтиката Yettel дава на всички свои нови
Коментари Харесай

През февруари Yettel дава 3 месеца Storytel и 6 месеца MB на максимална скорост за всеки нов мобилен план

В месеца на романтиката Yettel дава на всички свои нови консуматори на мобилни проекти шанса за оптимално преживяване в най-хубавата мрежа*, шерване на валентинки без ограничавания и достъп до едни най-великите любовни истории. До края на февруари потребителите, които изберат проект Total или Total Unlimited с контракт за 24 месеца, ще могат да сърфират с оптималната скорост за 6 месеца и да задействат Storytel за 3 месеца без в допълнение възнаграждение.

Потребителите ще имат опцията да изживеят всички преимущества на мрежата от пето потомство: да изпитат бързината на сърфиране на оптималната скорост и супер бързи скорости на събаряне и качване на данни, извънредно високо качество на картината при гледане или основаване на видеосъдържание като видеочат в HD качество без закъснение, 4K стрийминг, гейминг. Тарифните проекти, от които клиентите могат да избират, стартират от 25,99 лева на месец при Total портфолиото и от 36,99 лева с проектите Total Unlimited. Освен неограничени минути за диалог в България и роуминг зона Европейски съюз, проектите включат време за интернационалните диалози, MB за сърфиране в роуминг и позиции за цифрови услуги като HBO Max, Deezer, Капитал, Bookmate, iZZI и Storytel. Клиентите не заплащат в допълнение за промоционалния интервал на услугите, ръководят ги елементарно през мобилното приложение Yettel и могат да сменят услугите си в позиции един път всеки месец.

До края на февруари потребителите могат да задействат и най-новото попълнение измежду цифрови услуги, предлагани от Yettel - Storytel за промоционален интервал от 3 месеца без в допълнение възнаграждение. Така те ще получат достъп до над 500 000 заглавия, в това число богат азбучник от над 5000 творби на български език. Любителите на литературата слушат безкрайно даже в придвижване известни и най-продавани създатели у нас и в международен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън. Потребителите могат да резервират и слушат наличие и в офлайн режим и получават рекомендации за наличие съгласно заглавията, които избират.

*Мрежата на Yettel е отличена с 6 поредни Best in Test документа от интернационалната организация за относителен разбор umlaut.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР