В месеца на празненствата, ресторант „La Opera” не спира да

...
В месеца на празненствата, ресторант „La Opera” не спира да
Коментари Харесай

Хитови изпълнители в “La Opera” тази седмица

В месеца на празненствата, ресторант „ La Opera” не стопира да ни изненадва с доста и хитови реализатори.

Парти седмицата стартира още на 15 декември /сряда/ , когато ще има занимателна караоке вечер. Темата на вечерта ще бъде „ Ce La Vi Dubai Party”. Разнообразна музика от всевъзможен жанр ще звучи, а веселието на присъстващите е обезпечено.



Този петък, гласовитата изпълнителка Бони ще се погрижи за положителното въодушевление на всички посетители на заведението. През годините Бони е създавала доста хитови части, съдействали за превръщането й в един от най-изявените поп фолк реализатори.

Едни от най-известните й планове са " Клада от пристрастеност ", " Заведи ме там ", " Дявол и кръст ", " Сладък грях ", " Полудявам ли " и доста други, които ще звучат в " La Opera " тази седмица.



В събота вечер ситуацията ще се разгорещи с осъществяванията на певицата Татяна . Освен на хубава музика, посетителите ще се насладят и на превъзходни деликатеси приготвени от Шеф Емрах.



В месеца на празниците, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези незабравими мигове с обичаните хора. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS , тъй като там вашият фирмен или частен ваучър ще бъде обезпечен.

Изисканият интериор, превъзходните специалитети, приготвени от Шеф Емрах, разнообразната музика, изпълнена напълно онлайн и положителното въодушевление, което постоянно е обезпечено, прави мястото съвършен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.



Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони . Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и доста приятни преживявания.

Освен деликатно персонално обслужване от висококвалифициран личен състав, разполагаем на всички гости на обектите е и голям безвъзмезден паркинг.

Клубове, заведения за хранене и паметни нощни нощни заведения са ситуирани на няколко крачки едни от други, което дава още по-голямо улеснение на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да посрещнат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.



Ето и част от превъзходните деликатеси на Шеф Емрах.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР