В месеца на любовта отново е време да изберем подаръци

...
В месеца на любовта отново е време да изберем подаръци
Коментари Харесай

Xiaomi България със специални оферти за месеца на любовта

В месеца на любовта още веднъж е време да изберем дарове за обичаните си хора. По случай Свети Валентин едни от най-търсените смарт телефони и AIoT артикули на Xiaomi са на специфични цени в онлайн магазина, както и във физическия магазин на марката в Paradise Center, равнище 0. Сред офертите са смарт телефоните от серията Xiaomi 11T, таблетът Xiaomi Pad 5, както и други практични дарове, с които да зарадвате околните си.

Смартфонът Xiaomi 11T Pro е флагманът на серията, показана през есента предходната година, и е въодушевен от магията на киното. Неговата 108 MP камера е способна да снима изключителни изображения както денем, по този начин и през нощта. Батерията му разрешава постоянно да е на ваше разположение, а специфична технология разрешава зареждането му до 100% единствено за 17 минути.

Xiaomi 11T е смарт телефонът, който има флагмански характерности, само че е на по-достъпна цена. Той комбинира 108 МР с режими за кино с изкуствен интелект и функционалности като Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom, с които постигате фрагменти с кинематографично качество.

Xiaomi Pad 5 е таблетът, който обезпечава първокласно мобилно преживяване и е подобаващ както за работа, по този начин и за развлечение. С него продуктивността е доста усъвършенствана – с помощта на продукта можете да сканирате документи с 13MP камера, да пишете на ръка и да се включвате в конферентни диалози с 8MP предна камера. Яркият му 11‘‘ WQHD+ 120Hz екран кара цветовете да оживяват. Звукът на Xiaomi Pad 5 е не по-малко впечатляващ - Dolby Atmos® потапя потребителите в завладяващо звуково преживяване с несравнима дълбочина.

AIoT продуктите са най-верните смарт помощници в дома, икономисват време и старания и могат да се ръководят през телефона където и да се намирате. В момента на специфични цени са сешоарът на Xiaomi - Mi Ionic Hair Dryer, както и безжични слушалки Redmi Buds 3 Pro в цвят Glacier Gray и Graphite Black, които ще ви потопят в действието до момента в който слушате музика или гледате обичано наличие. С понижена цена е и смарт гривната Redmi Smart Band Pro, която предлага непрекъснат мониторинг на сърдечната активност и равнището на О2 в кръвта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР