В мемоарите си Резервният“ принц Хари признава, че е имало

...
В мемоарите си Резервният“ принц Хари признава, че е имало
Коментари Харесай

Нови разкрития за напрегнат разговор между Кейт и Меган излизат на светло в Резервен

В записките си „ Резервният “ принц Хари признава, че е имало напрежение сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън още от началото на връзката им и разказва диалог сред тях.

 

Меган Маркъл в никакъв случай не се е разбирала с принцесата на Уелс - макар общата им орис.

 

Двете дами водеха относително естествен живот, до момента в който не се омъжиха за мъже от най-известното семейство в света и трябваше да се оправят с голямото публичното внимание ориентирано към тях. Но техните доста разнообразни характери и подходи към живота сътвориха напрежение посред им.

 

В записките си принц Хари споделя на няколко пъти, че брачната половинка му изглеждала враждебно настроена към снаха му в първите дни на романса им. Той споделя, че двете дами се скарали за роклите на шаферките в навечерието на сватбата му, което оставило Меган мощно смутена и разплакана, както и че Кейт " направила мимика ", когато херцогинята взела назаем гланца ѝ за устни.

 

Но наподобява, че двете дами, Хари и принц Уилям решили да си поговорят намерено, малко след медения месец на херцозите на Съсекс. Разговорът бил толкоз под напрежение, че пръстите на Кейт побелели. Хари описа момента в записките си, откакто той и Меган били поканени на чай.

 

Той си спомня по какъв начин и двете страни изразили недоволствата си. Кейт поискала опрощение от Меган, до момента в който стискала кожения диван, на който седяла толкоз мощно, че „ пръстите й побелели “. Според книгата на Хари Кейт желала Меган да се извини за това, че й направила забележка за хормоните, както и, че й споделила, че има „ бебешки мозък “, до момента в който била бременна.

 

След това книгата споделя по какъв начин Меган се извинила и споделила, че по този начин приказва с приятелите си. Но срещата претърпя поврат, когато Уилям " уточни с пръст Мег ", след което избухнал: " Е, това е много жестоко, Меган. Тези неща не се вършат тук. " На което Меган дала отговор: " Ако нямаш нищо срещу, махни пръста си от лицето ми. "

 

Разказът на Хари в „ Резервният “ идва, откакто Меган описа малко за случая с Кейт в един от епизодите на документалната поредност на Netflix за нея и Хари. Припомняйки си първата им среща, тя споделя, че била " сюрпризирана " от подмолната условност сред членовете на кралското семейство.

 

Говорейки във втория епизод от документалните серии, тя споделя: „ Когато се срещнах за първи път с Уил и Кейт, те пристигнаха за вечеря. Спомням си, че носех скъсани дънки и бях боса. Прегърнах ги. Винаги съм прегръщала хората и по тази причина не допусках, че това е дразнещо и неприятно за доста британци. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР