В Международния ден на хумора и шегата – 1 април,

...
В Международния ден на хумора и шегата – 1 април,
Коментари Харесай

Владимир Зомбори с зашеметяваща имитация и триумф в „Като две капки вода“

В Международния ден на хумора и шегата – 1 април, „ Като две капки вода “ подари на феновете развлечение и положително въодушевление с невероятните фалшификати на звездните участници. За поредна седмица Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров бяха мощно впечатлени и признаха, че оценяването на осъществяванията става все по-сложно.

И този понеделник Владимир Зомбори изправи на крайници журито, публиката и участниците, а по-късно завоюва и утвърждението на феновете. За четвърти път артистът сграбчи успеха – този път с безапелационната реплика на Краля на попа – Майкъл Джексън. Вълнуващото и доста прочувствено осъществяване на „ Earth Song ” се подреди измежду най-хубавите превъплъщения в историята на шоуто. „ Случи се в действителност знамение – ти направи нещо отвън рамките на тази сцена “, с неспокойствие показа Хилда.

Първи излезе Наско от Б.Т.Р., който влезе в облика на сръбската певица Мария Шерифович и извърши песента, с която тя покори състезанието Евровизия през 2007 година – „ Молитва “. „ Успя да излезеш от себе си на най-трудното място и да се доближиш доста до оригинала “, показа Хилда Казасян. След него от асансьора излезе Мария, която се изправи пред втория си мъжки облик – на международната сензация The Weeknd. „ Задачата ти не беше по никакъв начин лесна, само че ти се оправи. Поздравления за пеенето “, сподели Любо Киров. За повторно този сезон на сцената се качи Адел, в която се превъплъти актрисата Елена Атанасова. „ Елена изпя цялата ария приказно. Искаше ми се да продължиш да пееш по-дълго “, разяснява Фънки.

Бутонът на шанса предишния понеделник отреди Джулиана да се преобрази в Дичо и да извърши паметната ария на D2 „ Ледено момиче “. „ Артистично се оправи ужасно. Отдавна не се бях гледал в профил, само че беше едно към едно “, удовлетворен беше самият Дичо, който наблюдаваше от първия ред дружно с Димитър Кърнев. Иво Аръков впечатли всички със страхотното си показване във втория си женски облик. Той се развихри като горещата Дуа Липа и сподели актьорския си гений с шлагера „ Houdini ”. „ Постарал си се извънредно доста и си проличава – съумя да постигнеш тембъра, беше и доста артистичен. За мен това беше най-хубавото ти показване до момента “, сподели Хилда Казасян. Християна Лоизу показва силата на гласа си с необикновено преобразяване във великата Уитни Хюстън. „ Феноменално пеене, само че имаше какво да забележим още като реплика “, разяснява Любо Киров. Последен от асансьора излезе Панайот Панайотов като непрежалимата гръцка звезда – Василис Карас и обра овациите с „ De milame iglia glosa “.

Следващия понеделник по NOVA следва „ Нощта на българските дуети “. Бутонът на шанса, който този път бе зареден единствено с облици на родни дуети, отреди Мария да бъде Дара Екимова или Тино, Джулиана ще извърши Севдалина или Валентина, Наско от Б.Т.Р. ще би трябвало да имитира Дони, Момчил или Каналето, Елена ще пее като Тоника Сухопътни войски, Панайот Панайотов ще се превъплъти в Дует Шик, Християна ще бъде Мария Илиева или Миро, Иво Аръков ще се потопи в света на Константин или Алисия, а Владо Зомбори ще излезе на сцената като Азис или Галена. 

 

Инфо: Нова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР