В Международната седмица на брака кметът Здравко Димитров отличи две

...
В Международната седмица на брака кметът Здравко Димитров отличи две
Коментари Харесай

Кметът Здравко Димитров с жест към три двойки на 14 февруари

В Международната седмица на брака кметът Здравко Димитров отличи две специфични двойки - многодетно семейство, което чака своето пето дете и съпрузи с 45-годишно общуване. Той връчи приветствени адреси и икони на двете семейства с благопожелание да са здрави и да поддържат пламъка на любовта.

Евгения и Пламен Богданови имат четири момчета, а идната седмица следва да научат пола на петата им рожба, която ще се роди наесен.

„ В днешно време многодетните фамилии са необичайност, по тази причина би трябвало да бъдат показвани и давани като добър образец, изключително в обстановката на демографска рецесия, в която се намира България. Щастието е във Вашите деца, отгледайте ги дружно в обич и съгласие и дано един ден те бъдат Вашата най-голяма наслада и задоволство “, обърна се кметът към младото фамилията.



45 години взаимен живот означават Катя и Цвятко Сиромашки, на които градоначалникът пожела още дълги години да бъдат дружно.



„ Минали сме през тежки моменти в живота. С сложната специалност на скулптора, само че и с търпението на моята жена, Слава Богу до ден сегашен сме дружно “, показа господин Сиромашки и благодари за направения жест към фамилията им.



След това кметът Здравко Димитров венча млада двойка, избрала да си каже заветното „ Да “ точно на Св. Валентин. Съпрузите Димитър и Мария-Антония, които към този момент са семейство Писови, си размениха брачни халки в наличието на очевидци и посетители.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР